Sinivuokko

Sinivuokko on idyllinen mökki omassa rauhassaan aivan rannalla 20 m rannasta. Kodikas lomamökki sopii esimerkiksi pariskunnille tai pienelle perheelle. Lemmikit sallittu.

35 m² + terassi sekä grillikatos, jossa kaasugrilli.         2 – 4 henkilölle

Sinivuokko on mökki, jossa on upeat järvimaisemat.  Mökki on omassa rauhassaan aivan rannalla. Mökki on sopiva pienelle perheelle tai pariskunnalle. Olo-ruokailutilassa on myös takka. Terassilla on istumaryhmä ja samoin pihassa. Pihassa on grillikatos, jossa on kaasugrilli ja lasten keinu, hiekkalaatikko , leluja ja tikkataulu.

Lähellä rantaa on nuotiopaikka, josta on ihanat maisemat järvelle. Iltanuotiolla saat ihailla auringonlaskua ja katsella tyyntä tai myrskyävää järven pintaa.

Rannassa on hiekkaranta  ja kallion reunaa myötäilevä iso laituri ja vene. Hiekkarannasta tai laiturilta on helppo pulahtaa veteen. Saunominen ja uinti tässä mökissä on helppoa.

 Mökin vieressä on kaunis kallio, jossa on upea näköalapaikka ja mahtavat näköalat Längelmäveden Koljonselälle. Mökin saunassa on sekä  puulämmitteinen että sähkölämmitteinen kiuas. Kalastamaan lähtö tästä mökistä on helppoa sekä kesällä että talvella.

HINNAT JA KALENTERI

◾Keittiö ja ruokailutila, makuuhuone (parivuode + ylävuode), makuusoppi (vuodesohva), takka

◾Kunnallinen vesi; lämmin ja kylmä
◾Sähkölämmitys, sähköliesi ja -uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi-pakastin, Televisio, CD-radio ja pölynimuri
◾Astiat ja vuodevaatteet
◾Saunassa on puukiuas ja sähkökiuas, pesuhuone, suihku ja wc

◾Oma lasten hiekkaranta, laituri ja vene
◾Nuotiopaikka ihanasti  järvimaisemin
◾Lasten keinu, hiekkakasa ja leluja

Talvella
◾ Pulkkamäki
◾ Pulkka ja liukuri
◾ Ulkotulipaikka makkaran ja lätyn paistoon
◾ Luontopolku, jonka varrella kota
◾ Ulkoreitit lenkkeilyyn
◾ Kalastus ja pilkkiminen

◾Käytössä ympäri vuoden
◾Lemmikki sallittu

Iso kalaisa Längelmävesi
Tie mökin pihaan

Asiakas huolehtii itse lomamökin siivouksesta loman aikana ja erityisesti sen päätyttyä tai siivous voidaan tilata 100 eur.
Mahdollisuus vuokrata liinavaatteet 15 eur/hlö.
Jouluna joulukuusi ja pukkipalvelu tilauksesta.

VUOKRAUSEHDOT

MÖKIN SIJAINTI SOLANIEMESSÄ