Esittely

Lomakylä Solaniemi

Kaunis kesä, puhdasvetinen ja kalaisa järvi sekä mukava vuokramökki – Mökkilomat Längelmäveden Koljonselän rannalla 60 km Tampereelta! Längelmäveden järvimaisemat kutsuvat Sinut viettämään mökkilomaa puhtaassa luonnossa veden äärellä. Lomakylä Solaniemi tarjoaa monimuotoista majoitusta ja lomanviettoa 40 ha:n luonnonkauniissa Solaniemessä omassa rantamökissä aivan omassa rauhassaan. Solaniemessä on yli 20 eritasoista omavaraista vuokramökkiä 2-8 henkilölle. Vietä viikko tai viikonloppu, kesä tai koko vuosi tai vain pari päivää.

 Loma Solaniemessä on unohtumaton elämys; rentoudu uimalla kuutamossa, kypsennä itse pyydetyt kalasi iltanuotiolla, katsele takkatulen ritinää, koe saunan yrttilöylyn parantava vaikutus, leivo herkullista mustikkapiirakkaa ja kuuntele veneen lipumista järvellä.

Anna lastesi riemuita rajattomasti ja opettele itse päästämään irti kiireestä.

Hyvin varustettu vuokramökki, oma sauna, hiekkaranta, vene, nuotiopaikka järvimaisemin tekevät lomastasi täydellisen.
Meillä voit kalastaa kesät talvet, syksyisin marjastaa ja sienestää. Voit vaeltaa, retkeillä ja lenkkeillä. Syksy on monelle parasta loma-aikaa. Silloin voit nauttia uskomattomista väreistä ja kirpeästä aamusoutelusta peilityynellä järvellä.

Anna katseen ja sielun levätä upeissa maisemissa.

Solaniemeen voit tulla myös talvella. Jo pari rentouttavaa päivää kaamoksen keskellä tai kirkkailla keväthangilla tekee Sinulle ihmeitä. Talveen kuuluu ehdottomasti pulkkamäki, hiihtely ja pilkkiminen. Kuinka mukavaa onkaan tulla sisälle lämpimään, takan ääreen ja saunaan kivan ulkona vietetyn päivän jälkeen.

 Koe pehmeä hiljaisuus ja sininen hetki luonnon keskellä.

Lomakylä Solaniemessä voit nauttia mökkeilystä, luonnosta ja palveluistamme kaikkina vuoden aikoina. Tulet sitten viikoksi tai viikonlopuksi, kesäksi tai koko vuodeksi tai vain pariksi päiväksi olet aina tervetullut!

Tule ja viihdy!