Vuokrausehdot

Lomakylä Solaniemi noudattaa mökkipalvelujen varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

 

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksuna 50 % vuokrasta eräpäivään mennessä. Loppumaksu tulee suoritettavaksi kolme viikkoa ennen loman alkua. Jos varaus tehdään kolme viikkoa ennen loman alkua tai myöhemmin, peritään vuokramaksu yhdessä erässä. Ellei vuokraa ole suoritettu eräpäivään mennessä, katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Oleskelu lomakohteessa

Mökki on asiakkaan käytettävissä pääsääntöisesti tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12. Vuokraan sisältyvät mökki varusteineen, ruokailuastiat, ruokailuvälineet, sähkö, puut ja alv. Mökeissä on tyynyt, peitot ja patjat. Vuokraushintaan eivät sisälly loppusiivous eivätkä liinavaatteet (pyyhkeet ja lakanat).

Lisäpalveluna loppusiivous 85 – 140 eur ja liinavaatteet (lakanat ja pyyheliinat) 15 €/hlö. Liinavaatteet pitää tuoda tai vuokrata.

 Lomamökin siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta, on Lomakylä Solaniemellä oikeus periä   85 – 140 € suuruinen siivousmaksu. Pesuaineet, perusmausteet sekä wc- ja talouspaperit eivät kuulu vuokraan. Joka mökistä löytyy Fairya ja perussiivousvälineet.

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteissamme.

Peruutukset

Jos joudutte perumaan matkanne, ilmoittakaa siitä meille heti esteen ilmaannuttua. Mikäli peruutus tapahtuu 21 – 30 vuorokautta ennen oleskelun alkua veloitetaan 30 % varauksen arvosta. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra. Mikäli Lomakylä Solaniemi saa peruutetun mökin vuokratuksi toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin, kun asiakkaalta saadaan vuokraa. Asiakkaalla on oikeus saada Lomakylä Solaniemelle maksamansa vuokra takaisin, lukuun ottamatta 30 % vuokrasta, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus). Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Lomakylä Solaniemen oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, voi Lomakylä Solaniemi irtisanoa sopimuksen. Lomakylä Solaniemi on velvollinen ilmoittamaan tästä asiakkaalle viipymättä. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Lomakylä Solaniemelle maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan Lomakylä Solaniemelle. Lomakylä Solaniemi ei vastaa eläinten tai luonnonilmiöiden tai rannan tai vesistön aiheuttamista harmeista tai vahingoista vuokraajalle.

Henkilömäärä

Lomamökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin on varauksen yhteydessä ilmoitettu. Mahdollisista vieraista on sovittava erikseen. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman Lomakylä Solaniemen lupaa on kielletty.

Kotieläimet

Kotieläimistä on aina sovittava erikseen. Tiettyihin lomamökkeihin ei saa tuoda kotieläimiä. Muihin lomamökkeihin saa tuoda kotieläimiä, mutta kotieläimillä tulee ehdottomasti olla oma peti mukana ja kotieläimet eivät saa olla sohvilla eikä sängyissä. Loppusiivouksesta on huolehdittava erityisen hyvin loman päätyttyä tai perimme siivousmaksua mökistä riippuen 85-140 euroa.