KultaHonka

Vuokramökki KultaHonka on iso, laadukas, kaunis yksitasoinen hirsihuvila kaikin mukavuuksin loivalla rinteellä, josta avautuu ihanat järvimaisemat. Tässä huvilassa on helppo olla vaikka kahden perheen. Rannasta aukeaa iso kalaisa Längelmävesi. Hiekkarannalla saavat lapset iloita ja riemuita auringon paisteessa. Täällä saa nauttia ihanista maisemista, pehmoisista löylyistä kotasaunassa ja nuotion loimusta ilta-auringossa.

85 m² + terassi ja patio, jossa istumaryhmä ja kaasugrilli       2-8 henkilölle 

Vuokramökki Kultahonka on tyylikäs, laadukas iso hirsihuvila, jossa on kolme erillistä makuuhuonetta, iso olo-ruokailutila, eteinen, pukuhuone, pesuhuone, sauna ja kaksi wc.tä. Olohuoneessa takka. Yksitasoinen huvila sopii erinomaisesti vauvasta vaariin. Kaikin mukavuuksin varustettu huvila sopii monen kokoiselle perheelle. Terassilla on istumaryhmä ja patiolla toinen istumaryhmä ja kaasugrilli. Pihassa on nuotiopaikka ja leluja, lasten keinu, frisbeegolf, tikkataulu, peliverkko ja sulkapallotarvikkeet.

KultaHonka hirsimökki on 80 m rannasta. Rannassa on oma kotasauna tälle mökille. Kotasaunassa voit nauttia puukiukaan löylyistä keväästä syksyyn. Rannassa on iso  laituri, lasten hiekkaranta, liukumäki ja vene. Rannan laajalla omalla matalalla hiekkarannalla on lasten turvallista ja hauskaa leikkiä ja uida. Mökin läheisyydessä luontopolun varrella on kota lättyjen ja makkaroiden paistoa varten. 

Mökin edessä aukeaa iso kalaisa Längelmävesi , joka on kuhasaaliistaan kuuluisa. Alueella saa virvelöidä, kalastaa verkoilla, ravustaa sekä talvella tietenkin pilkkiä. Ison vesistön äärellä on monia mahdollisuuksia veneilyyn, suppailuun, surffailuun, kalastukseen ja melontaan kanooteilla tai kajakeilla. Längelmävedellä on oma melontareitti.  

HINNAT JA KALENTERI

◾ Kolme makuuhuonetta:   

 -parivuode ja vauvan pinnasänky
 -parivuode ja yhden hengen vuode
 -kerrossänky ja yhden hengen vuode
  

◾ Kunnallinen vesi; lämmin ja kylmä
◾ Keittiö ja ruokailutila, olohuone, erillinen wc, pukuhuone, sauna ja pesuhuone, jossa suihku ja toinen wc
◾ Sähkölämmitys, sähköliesi ja -uuni, takka, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, pölynimuri, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivain,  vatkain ja lasten syöttötuoli
◾ Televisio, DVD-laite ja CD-radio ja viilennys ilmalämpöpumpulla
◾ Astiat ja vuodevaatteet

◾ Terassi, patio, puutarhakalusteet sekä lasten keinu, leluja ja hiekkakasa
◾ Frisbeegolf
◾ Ulkotulipaikat ja kaasugrilli

◾ Rannassa oma kotasauna puukiukaalla kesäaikaan
◾ Oma lasten matala hiekkaranta,  iso laituri ja vene
 

Talvella
◾ Pulkkamäki
◾ Pulkka ja liukuri
◾ Ulkotulipaikka makkaran ja lätyn paistoon
◾ Luontopolku, jonka varrella kota
◾ Ulkoreitit lenkkeilyyn
◾ Kalastus ja pilkkiminen

◾ Käytössä kaikin mukavuuksin ympäri vuoden
◾ Ei kotieläimiä

Asiakas huolehtii itse vuokramökin siivouksesta loman aikana ja erityisesti sen päätyttyä tai siivous voidaan tilata 140 eur.

Mahdollisuus vuokrata liinavaatteet 15 eur/hlö.

Jouluna joulukuusi ja pukkipalvelu tilauksesta.

VUOKRAUSEHDOT

MÖKIN SIJAINTI SOLANIEMESSÄ