Lähialueen palvelut

Tästä näette meitä lähellä olevia palveluita ja kohteita, joissa on mukava vierailla. Linkeistä pääsette katsomaan lisätietoa palveluista.

Lähialueen palvelut

Lukkosuon Ratsutila; Ratsastustunteja ja leirejä.  Eri kokoisia ratsuja minikoosta isoihin hevosiin. Tunneille voi tulla vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan! 22 km. Lomakylä Solaniemestä.

Ponimaa; Kesäkaudella poniratsastusta ja ratsastusleirejä sekä eläinpiha ja lasten elämyspiha. Hyvä retkikohde perheille. Vain 12 km. Lomakylä Solaniemestä.

Oriveden liikuntapalvelut; esim. Frisbee-golf rata, uimahalli ja ulkoilureitit.

Rönnin huvikeskus; lavatanssit, kesätapahtumat, kesäravintola-kahvio, pub ja kesäteatteri ovat vain 10 km:n automatkan päässä, moottoriveneellä 10 minuuttia. Rönni on kesäkaudella avoinna päivittäin. Rönnissä on kesäkaudella lounaspöytä päivisin ja grilli/kahvila avoinna koko päivän.

 Cafe Herkkuhetki on nautinnollinen lounas, kahvi- ja herkkuleivosten ostospaikka Oriveden keskustassa.

Ravintola Vallesmanni; Herkkuja notkuva lounasbuffet katettuna Orivesi -talolla arkisin klo 11 – 14

Särkänniemen huvipuisto on kasvanut koko perheen Elämyspuistoksi: huvipuisto, Superpark-sisäaktiviteettipuisto, Koiramäki-elämys ja eläinpiha, akvaario, planetaario, Näsinneula, ravintola Näsinneula, Sara Hildénin taidemuseo… noin tunnin ajomatka

Superpark Särkänniemi Tampere sisäaktiviteettipuisto, joka on auki ympäri vuoden joka päivä klo. 11-20

 Muumimuseo Tampereella tunnin ajomatkan päässä

 Purnun ja Leporannan taidenäyttelyt tarjoavat paljon nähtävää Orivedellä.

 Serlachius-museot Mänttä. Taide ja tarinat kohtaavat Serlachius-museoissa. Vaihtuvia näyttelyitä. Laadukas ravintola Museon yhteydessä.

 Luontoelämyksiä: Isojärven kansallispuisto ja Pukalan retkeilyalue lähellä. Metsät ja vedet hallitsevat kansallispuistoa. Liikkuminen jalan, hiihtäen, soutaen tai meloen.

 Voit viettää päivän Himoksen, Sappeen tai Juupavaaran laskettelukeskuksissa, kaikkiin vain 50 km
Laskettelua, lumilautailua ja telemarkkia.

 Kylpylä Nokian Edeniin noin tunnin ajomatka

 Oriveden kaupunki

 Tampereen kaupunki